Nieuws artikel categorieën:

blog
  16 dec '14

Blog: Framen

Stel je bent een goed verdienende directeur van een pensioenfonds, je hebt het hart op de goede plek, bent de publieke zaak toegedaan en zegt dus ja als ze je vragen om staatssecretaris van Volksgezondheid Welzijn en Cultuur te worden.
kassabon
  16 dec '14

Nieuwe ronde vouchersubsidie

Het vouchersysteem voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties wordt voortgezet. Voor de organisaties die het betreft organiseert PGOsupport een vouchermarkt op woensdag 28 januari in Amersfoort.
Stapel boeken
  16 dec '14

Cursusaanbod 2015

De cursusagenda voor de eerste helft van 2015 is al flink gevuld. Met gouwe ouwe en een aantal nieuwe cursussen en bijeenkomsten. Bekijk de menukaart voor het nieuwe jaar en schrijf meteen in!
boeken
  15 dec '14

PGOacademie versterkt organisaties

"Ik wil wel iedere week op cursus bij PGOsupport". Zomaar een uitspraak van een cursist. PGOacademie voorziet in een behoefte: 3 cursisten en een trainer aan het woord.
stapel boeken
  12 dec '14

Kennis is macht, kunde geeft kracht

PGOacademie trainde ruim 2.000 vertegenwoordigers van patiënten- en gehandicaptenorganisaties. Scheidend coördinator Pieter Havermans vertelt over doel, werkwijze en resultaten van de cursussen bij PGOsupport.
poppetje met de neus in de boeken
  11 dec '14

De opleidingsaanpak van grote patiëntenorganisaties

PGOacademie is er voor kleine en grote patiëntenorganisaties. De grote organisaties verzorgen ook zelf opleidingen. Hoe past de PGOacademie daar in? Opleidingscoördinatoren van De Hart & Vaatgroep en Borstkankervereniging Nederland vertellen over...
RvZ-logo
   5 dec '14

Versterk de stem van verzekerden

Zorgverzekeraars moeten verzekerden nauwer betrekken bij hun strategie en bedrijfsvoering. Dat adviseert de Raad voor de Volksgezondheid en Zorg (RVZ) in het rapport ‘De stem van verzekerden’. Bovendien moet de verzekeraar verantwoording afleggen...
Woord security op beeldscherm
   2 dec '14

Voorkom een hack van uw website

Voorkom dat uw website uit de lucht gaat. Regel het technisch beheer en onderhoud goed. De website van de Klub Lange Mensen was een maand lang offline door een vermeende hack.
Uw website toegankelijk en goed vindbaar
   1 dec '14

Uw website toegankelijk en goed vindbaar

De website is de spil van uw communicatie met (potentiële) leden, vrijwilligers en andere relevante doelgroepen. Daarom wilt u een toegankelijke, goed vindbare en gebruiksvriendelijke site.
richtingaanwijzers met Twitter en Facebook
   1 dec '14

Top 10 pg-organisaties op Twitter

Hoe doen patiënten- en gehandicaptenorganisaties het op sociale media? Halfjaarlijks maken we de top 10 bekend. Voor de rangorde gebruiken we de Kloutscore. Die geeft aan hoe invloedrijk een organisatie is op sociale media, op een schaal van 1 tot...

Bohob

Op de hoogte blijven?

Altijd het laatste nieuws