Nieuws artikel categorieën:

hond met zonnebril in strandstoel
   4 mei '15

Save the date: summerschool nieuwe stijl

Noteer vast in uw agenda: 13 t/m 24 juli PGOsupport summerschool. Met een nieuwe, inspirerende workshop voor beleidsmakers en bestuursleden gericht op de toekomst. Plus herhaling van een succesformule: korte cursussen in de zomer, voor wie anders...
verkeersbord met 2 pijlen 'voucher'
  28 apr '15

Laat uw voucher niet liggen

De deadline voor het indienen van een projectplan nadert gestaag. Veel organisaties zijn al flink op weg met plannen voor besteding van hun voucher. Toch is een kwart nog niet belegd. PGOsupport roept u nadrukkelijk op om uw voucher te besteden....
beeldmerk 'Klaar voor de toekomst'
  28 apr '15

Beurs: levendig en inspirerend

“Wat een superdag!" “Leuke gesprekken gevoerd met interessante en inspirerende organisaties.” “Leuk en nuttig.” Dat meldden standhouders en bezoekers van de PGOsupportbeurs ‘Klaar voor de toekomst’ op maandag 20 april.
logo PGOsupport
  28 apr '15

Ment Gillissen vertrekt bij PGOsupport

Directeur/bestuurder Ment Gillissen vertrekt dit najaar bij PGOsupport. Hij gaat met pensioen. Ment Gillissen leidt PGOsupport sinds juni 2009.
Vinkje met groep mensen ervoor
  24 apr '15

Zo helpt u leden naar de beste zorg

“Waar vind ik de beste zorg?” Patiënten- en gehandicaptenorganisaties krijgen deze vraag vaak voorgelegd. Zoover verzamelt beoordelingen van hotels en Iens van restaurants. Maar wie verzamelt beoordelingen van zorgaanbieders en wat is de rol van...
mannetje op vingertop getekend
  23 apr '15

Zo organiseer je een week van... het oorsuizen

Met een succesvolle campagneweek zette Stichting Hoormij/NVVS de aandoening oorsuizen op de kaart. Geheel op eigen kracht, zonder bureau. Ontdek de tips voor veel publiciteit, aandacht, nieuwe leden en shopverkoop.
beeldmerk beurs klaar voor de toekomst
  14 apr '15

Haal uw perspectief voor de toekomst

Het is bijna zover: de PGOsupportbeurs op maandag 20 april. Met geslaagde voorbeelden, gewaagde ideeën en slimme oplossingen voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties. Opgesteld langs 5 themapaden vol inspiratie voor de toekomst. Ment...
vrouw met microfoon
   9 apr '15

Pak uw kans: vertel het de minister op de beurs

Vertel minister Schippers waarom uw organisatie een toekomst verdient. Op de beurs van PGOsupport krijgt u de kans. Laat uw stem horen, zo vlak voor de evaluatie van het beleidskader. Thijs Roovers helpt u met een strakke presentatie.
smartphone
   9 apr '15

Mobielvriendelijke website een must

Meer dan 1/3 van het bezoek aan een website via mobiel is geen uitzondering. Google geeft daarom vanaf 21 april in de (mobiele) zoekresultaten voorrang aan mobielvriendelijke websites. Is uw website er al klaar voor?
Logo kennisbank uiltje met boek
   3 apr '15

De kennisbank is geactualiseerd

De kennisbank veel verdiepende informatie over relevante thema's voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties. Deze maand is hij weer helemaal bijgewerkt. Met een overzichtelijke download van de inhoud van de kennisbank.

Bohob

Op de hoogte blijven?

Altijd het laatste nieuws