Nieuws artikel categorieën:

Poppetjes lopen omhoog over een trap met bovenaan een stapel boeken
   5 dec '16

Ons cursusaanbod in 2017

De cursusagenda voor 2017 krijgt alweer aardig vorm. Van communicatie tot inbreng cliëntperspectief en van lotgenotencontact tot weboptimalisatie. Volop mogelijkheden dus om uw kennis en vaardigheden op peil te brengen.
Handen steken papier in de lucht
   2 dec '16

Inbreng cliëntperspectief vergroten? Leer ’t bij PGOsupport

Goed weten wat uw achterban wil. En vervolgens zorgen dat zorgverleners, verzekeraars, politici en onderzoekers daar rekening mee houden. U leert het bij PGOsupport. Ontdek ons pakket van instap- tot verdiepingscursussen inbreng...
Plant in hand
  29 nov '16

Adviesmethode zet nieuw bestuur op de rit

Na interne strubbelingen, treedt er een volledig nieuw bestuur aan bij patiëntenvereniging ADCA. Er ligt heel veel werk. Hoe moeten ze het aanpakken? Wat moet eerst? Ze roepen de hulp in van PGOsupport. Met een adviseur in ‘waarderend...
eurobiljetten
  22 nov '16

PGOsupport helpt bij fondsenwerving

PGOsupport heeft een trainee fondsenwerving in dienst: Renske Noordhuis. Zij helpt uw cliëntenorganisatie om met concrete acties structurele inkomsten te werven. Het dienstenpakket bestaat uit 5 onderdelen. Renske legt uit.
jonge vrouw achter laptop
  21 nov '16

Handig: zelfstudie met open online colleges

Geen tijd om naar een cursus te komen? Benieuwd naar de inhoud van een cursus? Ga (alvast) aan de slag met de online open colleges van PGOsupport. Helemaal gratis.
logo belastingdienst
  17 nov '16

Regelhulp vrijwilligers

Mag een vrijwilliger een vergoeding ontvangen en hoeveel mag dat zijn? Wat moet de vrijwilliger of de (patiënten)organisatie doen wanneer een vrijwilliger te veel ontvangen heeft?
Persoon die in linkerhand mobiel vasthoudt en met rechterhand naar een tablet wijst. Op beide beeldschermen zijn webstatistieken te zien.
   7 nov '16

Gratis online adverteren. Hoe werkt dat?

Optimaal vindbaar zijn in Google is belangrijk voor patiëntenorganisaties. Maar online adverteren is duur. Gelukkig is er Google Ad Grants, een gratis budget voor non-profitorganisaties om te adverteren op Google.
De ridderzaal
   4 nov '16

Formule voor effectief lobbyen = 2 x H + 1 x G

6 lobbypraktijken van cliëntenorganisaties passeren de revue tijdens een netwerkbijeenkomst bij PGOsupport. Aangevuld met de do’s and don’ts van public affairs adviseur Michiel Krijvenaar (Van Belang & Partners).
Vergadering
   1 nov '16

Voorwaarden zaalhuur PGOsupport gewijzigd

Maakt u regelmatig gebruik van onze vergaderruimte? Dan vragen wij graag even uw aandacht. De voorwaarden voor de huur van onze zalen veranderen per 1 januari.
helpknop
  27 okt '16

Bestuursleden vinden ... desillusie en doolhof

Ook al doe je alles volgens het boekje, dan lukt het soms toch niet. Alles en iedereen zet je in om nieuwe bestuursleden te vinden. Wat kun je nog doen als de zoektocht soms moedeloos maakt?

Bohob

Op de hoogte blijven?

Altijd het laatste nieuws