Nieuws artikel categorieën:

kapitein aan het roer met verrekijker
   2 mei '16

NVVR trapt af met Bestuurskracht!

De Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten (NVVR 'De Wervelkolom') is de eerste organisatie die meedoet aan Bestuurskracht. Het maatwerktraject dat organisaties meer power geeft om bestuursleden te werven. Hoe verloopt dit traject voor de NVVR?
potje met pillen
  25 apr '16

Patiëntenorganisaties aan het infuus van de farmaceuten?

50 patiëntenorganisaties ontvingen vorig jaar € 2,2 miljoen van de farmaceutische industrie, meldt De Volkskrant vandaag. De Volkskrant baseert dat op gegevens uit het Transparantieregister Zorg. De Volkskrant sprak met diverse patiëntenorganisaties.
tekts summerschool in een wolkje met schelpjes
  19 apr '16

Inspirerende summerschoolcursussen

De rustige zomerperiode goed besteden? Kom naar de summerschool van 11 t/m 15 juli. We hebben een aantrekkelijk en inspirerend programma. De eerste cursussen zijn bekend.
Handen steken papier in de lucht
  18 apr '16

9 aanbevelingen voor zinvolle patiëntenparticipatie

Patiëntenorganisaties hebben 9 aanbevelingen voor betekenisvolle patiëntenparticipatie bij wetenschappelijk onderzoek opgesteld. Deze zijn nu verschenen in het Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen. PGOsupport nam het initiatief om...
beeldmerk Q in rood vierkant
  15 apr '16

Kwaliteitscongres 'Ervaringskennis toepassen' een boeiende treinreis

240 vertegenwoordigers van patiënten- en cliëntenorganisaties, zorgverleners en ruim 35 sprekers hadden dinsdag 12 april een topdag tijdens het congres 'Ervaringskennis toepassen'. In het sfeervolle decor van de Rijtuigenloods in Amersfoort...
cijfer 20
  15 apr '16

20+ prachtige projecten van patiëntenorganisaties

Twintig cliëntenorganisaties werkten de afgelopen drie jaar samen met de landelijke koepels aan projecten om de kwaliteit van zorg te verbeteren. De resultaten zijn gebundeld in de brochure ‘20+ toppers’: informatieproducten, kwaliteitscriteria en...
Logo enquêtetool
   4 apr '16

Snel de achterban raadplegen

De panelmodule is een handige uitbreiding op de enquêtetool. Met de panelmodule verzamelt u snel online de meningen van een vaste groep mensen, uw panel. Dat is handig als u vaker een peiling wilt houden, bijvoorbeeld over actuele onderwerpen. De...
Jongen met voorpagina kracnt
   1 apr '16

10 gratis formules voor onweerstaanbare kopregels

Wilt u dat uw (blog)artikel gelezen wordt? Begin dan met een ijzersterke kopregel. Moeilijk? Welnee, een inkoppertje als u 1 van de 10 formules voor ijzersterke titels toepast.
Jongetje onder boek
  31 mrt '16

Zin in (zelf)studie? Bekijk de e-readers en webcolleges

Geen tijd om naar een cursus te komen? Benieuwd naar de inhoud van een cursus? Ga alvast aan de slag met het cursusmateriaal. U vindt dat nu in 1 handig overzicht. Helemaal gratis.
7 tips voor een p(l)akkende vacaturetekst
  18 mrt '16

7 tips voor een p(l)akkende vacaturetekst

Bestuursleden werft u met een krachtige, aansprekende boodschap. Maar hoe schrijf je die? Met deze 7 tips voor een p(l)akkende vacaturetekst lukt dat ongetwijfeld.

Bohob

Op de hoogte blijven?

Altijd het laatste nieuws