Nieuws artikel categorieën:

spaarvarken met computermuis
   8 okt '15

Verdien geld met de online funding- en veilingtool

Online fondsenwerven (funding) levert uw organisatie geld op. Maar u wilt passende acties, op webpagina's in de huisstijl, die u makkelijk aanmaakt met de nodige ondersteuning. Dat en meer biedt de funding- en veilingtool via PGOsupport. CCUVN en...
laborant aan het werk
  25 sep '15

5 vragen over biosimilars en biologicals

Biosimilars zijn de laatste tijd volop onderwerp van discussie. Zijn ze veilig, kunnen ze zomaar een biological vervangen, wat vindt de patiëntenorganisatie daar als belangenbehartiger van? We beantwoorden 5 vragen over biosimilars en biologicals.
druppel die kring in het water maakt
  21 sep '15

Joos Vaessens nieuwe directeur PGOsupport

Joos Vaessens wordt per 1 december de nieuwe directeur-bestuurder van PGOsupport. Hij volgt Ment Gillissen op, die met pensioen gaat.
tekeningen van lampjes
  18 sep '15

Inschrijving 'Het beste zorgidee' geopend

Wie heeft Het Beste Zorgidee van 2015? Nederland wordt voor de achtste keer uitgedaagd om mee te denken over hoe de zorg beter kan. Inschrijven voor de zorginnovatiewedstrijd kan vanaf vandaag. Vorig jaar won Hans van Wetten met zijn...
filmrol
  15 sep '15

Deelnemers enthousiast over 'Focus door filmpjes'

Wat doe je tijdens de training 'Focus door filmpjes'? En belangrijker: wat kun je ermee? Laura Mensingh en Jasper Kimenai volgden dit voorjaar de cursus. Ze zijn enthousiast en bevelen hem van harte aan aan collega-organisaties!
poppetje met letters 'support'
  15 sep '15

Vraag het PGOsupport

Hoe krijgen we meer leden? Hoe ziet een goed vrijwilligersbeleid eruit? Hoe bevorderen we dat de diagnose sneller gesteld wordt? Richten wij ons na 20 jaar nog op de juiste doelgroep? Moeten wij iets met de Wmo? Een kleine greep uit de vragen die...
3 groene stoplichten naast elkaar
  14 sep '15

Kwaliteitscriteria .. en dan?

Hoe kun je kwaliteitscriteria inzetten bij het oplossen van knelpunten in de zorg? Hoe pakken collega-organisaties dat aan? Kort voor de zomer organiseerde PGOsupport een themabijeenkomst 'Kwaliteitscriteria'. Vertegenwoordigers van 20 patiënten-...
man met vergrootglas
  14 sep '15

Hogeschool Utrecht onderzoekt ledenterugval PDSB

Waarom zeggen relatief veel leden op aan het einde van het jaar? Wat is de behoefte van onze leden? De PDSB liet het onderzoeken door een student van de Hogeschool Utrecht.
jongetje met een boek
  31 aug '15

Cursusaanbod najaar 2015

Klaar voor een frisse start na de vakantie? Schrijf in voor een najaarscursus. De agenda is goed gevuld. Met bekende en nieuwe cursussen. Bekijk de menukaart.
Subsidie voor projecten gericht op jongeren
  23 jul '15

Subsidie voor projecten gericht op jongeren

Ideeën voor een project dat jongeren met een chronische aandoening moet helpen om mee te doen? Op zoek naar middelen voor een project gericht op jongeren? Misschien biedt het programma Zorg én Perspectief van Fonds NutsOhra mogelijkheden.

Bohob

Op de hoogte blijven?

Altijd het laatste nieuws