Nieuws artikel categorieën:

Monique Schers
  21 mrt '17

Nieuwe medewerker: Monique Schers

Monique Schers gaat voor PGOsupport – en voor onze klanten, de cliëntenorganisaties – het nieuwe werkterrein van het regionaal en lokaal niveau vormgeven en ontwikkelen.
vrouw met erlenmeyer en pipet
  20 mrt '17

Zo bevorderen we participatie in wetenschappelijk onderzoek

Met 9 aanbevelingen, een toenemend aantal cursussen en sinds kort ook afstudeeronderzoek ondersteunt PGOsupport patiëntenparticipatie in wetenschappelijk onderzoek. Annemiek van Rensen over de ontwikkelingen, nieuwe cursussen en het eigen onderzoek.
vrouw met tekst 'vacature'
  15 mrt '17

Vacature: oproepkracht

Patiënten- en gehandicaptenorganisaties weten ons prima te vinden voor cursussen en vergaderruimte. Wij zoeken een nieuwe oproepkracht (m/v) die onze gasten goed ontvangt, koffie en thee verzorgt en de zalen weer opruimt. Een leuke bijbaan voor...
zakenmensen wijzen op zoekvak 'vacature'
   6 mrt '17

Vacature: PGOsupport zoekt lid Raad van Toezicht

Wij zoeken ten minste 1 lid voor de Raad van Toezicht. Een adviseur welzijn, samenwerking en participatie, die weet hoe je nieuwe markten aanboort en diensten ontwikkelt. Of een marktgerichte bestuurder, een innovatief persoon die de nieuwe...
Globe op toetsenbord
   6 mrt '17

PGOsupport werkt samen met sociale ondernemingen

Voor steeds meer bedrijven is geld verdienen geen hoofddoel, maar een middel om maatschappelijke waarde te realiseren. De wereld beter, mooier, socialer maken, daar gaat het om. PGOsupport werkt graag samen met deze zogenoemde sociale ondernemingen.
expert op schoolbord geschreven
   3 mrt '17

Masterclasses: Mediatraining en Bladen maken

PGOsupport introduceert 2 nieuwe masterclasses: Mediatraining en Bladen maken, een stap verder. Kom bijspijkeren op hoog niveau. Voor wie de verdieping zoekt en de organisatie een stap verder wil brengen.
Twee handen die poppetjes besturen. Tussen die poppetjes zie je dubbele pijlen lopen.
  24 feb '17

Lobbyen in Den Haag DOE je zo

Belangenbehartiging in politiek Den Haag, hoe de je dat? Ruim 25 deelnemers aan de PGOsupport-cursus 'Lobbyen doe je zo' weten het nu. Waarvoor lobbyen zij zoal en wat hebben ze deze dag opgestoken?
minister Edith Schippers
  20 feb '17

Brede dialoog over nieuwe subsidieregels patiëntenorganisaties

Minister Schippers gaat het beleidskader subsidiëring patiënten- en gehandicaptenorganisaties volledig herzien. Dat gebeurt in brede open dialoog met de organisaties. Hoe staat het ermee, hoe verloopt het proces?
ideeenlampjes
  14 feb '17

Kom inspiratie opdoen voor uw eigen prachtige project

De projecten van samenwerkende patiëntenorganisaties in ‘PG werkt samen’ en in voucherprojecten hebben prachtige resultaten opgeleverd. Op donderdag 16 maart worden ze gepresenteerd. Kom inspiratie opdoen voor uw eigen project en ontdek welke...
Weegschaal met een meetlint er strak omheen, waardoor de weegschaal in het midden slanker is
   9 feb '17

Zet je website op dieet

Meer leden, donaties en webbezoekers. Welke patiëntenorganisatie wil dat niet? De Norwegian Cancer Society (NCS) bereikte het door haar website te optimaliseren. Een boeiend verhaal voor patiëntenorganisaties. Jaap van de Putte, trainer van de...

Bohob

Op de hoogte blijven?

Altijd het laatste nieuws