Nieuws artikel categorieën:

doktersgesprek
  19 sep '16

Borstkankervereniging Nederland geeft patiënten grip

BVN deelt de ervaring rondom de ontwikkeling en implementatie van B-bewust. De website voor mensen die te maken hebben met borstkanker. Hij helpt informatie te verzamelen en stil te staan bij eigen vragen en voorkeuren. Om zo gesprekken met...
zakenvrouw met verrekijker
  16 sep '16

10 tips om bestuursleden te werven

Nee, gemakkelijk is het niet. Toch valt op dat de ene patiëntenorganisatie gemakkelijk bestuursleden vindt, terwijl het een andere organisatie niet lukt. 10 tips om u verder te helpen.
Mannetje met vraagteken en met uitroepteken naast elkaar
  14 sep '16

Veelgestelde vragen over de nieuwe subsidieregeling

Ze waren drukbezocht, de informatiebijeenkomsten voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties over de subsidieregeling en -aanvraag 2017-2018. Bijeenkomst gemist? De informatie nog eens nalezen? Dat kan. Fonds PGO zette de presentatie en...
duim omhoog
   2 sep '16

Inbreng cliëntenperspectief vergroten? Vraag ’t PGOsupport!

Hoe bevorderen we betere zorg vanuit cliëntenperspectief? Hoe leiden we ervaringsdeskundigen binnen onze organisatie op die deelnemen in zorgverbetertrajecten? Hoe werken we optimaal mee aan wetenschappelijk onderzoek? Ook bij dit soort vragen...
man en vrouw applaudiseren blij
  29 aug '16

Masterclass storytelling: geef uw verhaal meer zeggingskracht

Nieuw in ons cursusaanbod zijn masterclasses. Verdiepingstrainingen speciaal voor ervaren professionals. Leer hoe ook u de ademloze aandacht en betrokkenheid krijgt van uw publiek.
Pictogram van sprekende hoofden 'bijeenkomsten'
  22 aug '16

Geheel vernieuwd: toolkit bijeenkomsten

Waar moet u allemaal aan denken als u een bijeenkomst wilt organiseren? Die informatie vindt u in de volledig vernieuwde toolkit bijeenkomsten. Met deze toolkit ziet u geen zaken meer over het hoofd en houdt u van begin tot eind het overzicht.
Film
  19 aug '16

Meer mensen bereiken? Zeg het met video!

Krachtig uw boodschap overbrengen? Dat kan heel effectief met een korte video. Hoe dat werkt leert u in de cursus 'Doelgericht filmpjes maken'.
zak met muntgeld
  20 jul '16

Instellingssubsidie patiëntenorganisaties verhoogd

De subsidieregeling voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties voor 2017 en 2018 is vastgesteld. De instellingssubsidie wordt met 10.000 euro verhoogd. Patiëntenorganisaties mogen de subsidie gebruiken voor informatievoorziening,...
poppetje met mobiele telefoon
  29 jun '16

Geactualiseerd: toolkit communicatie

Een model communicatieplan, talloze tips, goede voorbeelden en handleidingen voor effectieve communicatie. Dat alles vindt u in de geactualiseerde toolkit.
icoontjes Twitter en Facebook
  28 jun '16

Top 10 pg-organisaties op social media

Hoe doen patiënten- en gehandicaptenorganisaties het op social media? Halfjaarlijks maken we de top 10 bekend. Voor de rangorde gebruiken we de Kloutscore. Die geeft aan hoe invloedrijk een organisatie is op social media, op een schaal van 1 tot 100.

Bohob

Op de hoogte blijven?

Altijd het laatste nieuws