Nieuws artikel categorieën:

man en vrouw applaudiseren blij
  29 aug '16

Masterclass storytelling: geef uw verhaal meer zeggingskracht

Nieuw in ons cursusaanbod zijn masterclasses. Verdiepingstrainingen speciaal voor ervaren professionals. Leer hoe ook u de ademloze aandacht en betrokkenheid krijgt van uw publiek.
Pictogram van sprekende hoofden 'bijeenkomsten'
  22 aug '16

Geheel vernieuwd: toolkit bijeenkomsten

Waar moet u allemaal aan denken als u een bijeenkomst wilt organiseren? Die informatie vindt u in de volledig vernieuwde toolkit bijeenkomsten. Met deze toolkit ziet u geen zaken meer over het hoofd en houdt u van begin tot eind het overzicht.
Film
  19 aug '16

Meer mensen bereiken? Zeg het met video!

Krachtig uw boodschap overbrengen? Dat kan heel effectief met een korte video. Hoe dat werkt leert u in de cursus 'Doelgericht filmpjes maken'.
zak met muntgeld
  20 jul '16

Instellingssubsidie patiëntenorganisaties verhoogd

De subsidieregeling voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties voor 2017 en 2018 is vastgesteld. De instellingssubsidie wordt met 10.000 euro verhoogd. Patiëntenorganisaties mogen de subsidie gebruiken voor informatievoorziening,...
poppetje met mobiele telefoon
  29 jun '16

Geactualiseerd: toolkit communicatie

Een model communicatieplan, talloze tips, goede voorbeelden en handleidingen voor effectieve communicatie. Dat alles vindt u in de geactualiseerde toolkit.
icoontjes Twitter en Facebook
  28 jun '16

Top 10 pg-organisaties op social media

Hoe doen patiënten- en gehandicaptenorganisaties het op social media? Halfjaarlijks maken we de top 10 bekend. Voor de rangorde gebruiken we de Kloutscore. Die geeft aan hoe invloedrijk een organisatie is op social media, op een schaal van 1 tot 100.
Poppetje dat de woorden jobs onder een vergrootglas houdt
  28 jun '16

PGOsupport brengt vacaturevraag en -aanbod bij elkaar

Zoekt u gekwalificeerde medewerkers voor uw project? Plaats uw vacature in de LinkedIngroep van PGOsupport!
herfstbladeren
  20 jun '16

Mooi cursusprogramma in het najaar

Ons cursusprogramma voor het najaar is al bijna compleet. Het uitgebreide programma biedt volop kansen om nieuwe vaardigheden te leren, kennis bij te spijkeren en uw organisatie te versterken. Een aantal cursussen lichten wij er alvast uit.
pinpointer
  15 jun '16

Zo zet je je aandoening op de onderzoekskaart

Met een kennisagenda vanuit patiëntenperspectief gaan onderzoekers op zoek naar antwoorden op vragen van patiënten. Over diagnose, behandeling, bijwerkingen... Steeds meer patiëntenorganisaties zijn erbij betrokken of nemen het initiatief. Hoe...
uil achter de laptop
  13 jun '16

Online cursus ondersteunt patiëntvertegenwoordigers met nuttige kennis

De e-learning cursus van het European Patient Ambassador Programme (EPAP) voor patiëntvertegenwoordigers is nu een halfjaar in het Nederlands beschikbaar. Wat zijn de eerste ervaringen?

Bohob

Op de hoogte blijven?

Altijd het laatste nieuws