Nieuws artikel categorieën:

gestileerde tekening van een kompas
  18 nov '14

Patiëntenparticipatie bij wetenschappelijk onderzoek

Op de website Participatiekompas.nl vindt u praktijkvoorbeelden van patiëntenparticipatie bij wetenschappelijk onderzoek. Lees hoe patiëntenorganisaties het aanpakken en welke handvatten er zijn. Zo hoeft u niet zelf het wiel uit te vinden.
Achterbanraadpleging basis voor kwaliteitscriteria
  17 nov '14

Achterbanraadpleging basis voor kwaliteitscriteria

Afzonderlijke patiëntervaringen zijn al gauw incidenten. Maar de gebundelde ervaring van honderden patiënten, is even wat anders. Het voucherproject 'VEEL' levert een onderbouwd kwaliteitsbeeld vanuit de patiënt. Het vertrekpunt voor...
spaarvarkens die drijven in reddingsboeien
  17 nov '14

Gratis!

Met een beperkt budget toch bergen verzetten. Dat is de opdracht die veel patiënten- en gehandicaptenorganisaties zich stellen. Dan is kosteloze hulp van een professional of een gratis cursus meer dan welkom. Een overzicht van (bijna) gratis...
Toets met poppetje
   7 nov '14

Vind bestuursleden in de Namenbank

De Namenbank bevat profielen van experts met hart voor cliëntenraden en patiëntenorganisaties. U vindt er kandidaat-bestuursleden, adviseurs en leden voor de raad van toezicht. We stellen 4 kandidaten aan u voor.
poppetje met mobiele telefoon
   4 nov '14

Nieuw: toolkit communicatie

Een model communicatieplan, talloze tips, goede voorbeelden en handleidingen voor effectieve communicatie. Dat alles vindt u in de nieuwe toolkit.
logo Zorgverzekeraars Nederland
   3 nov '14

Grote kwaliteitsverschillen in zorg

Ruim de helft van de Nederlanders ziet grote kwaliteitsverschillen tussen zorgverleners. Van de zorgverleners zien 4 op de 10 dat. De meeste zorgverleners vinden dat anderen inzicht moeten hebben in de kwaliteit van de zorg die zij verlenen. Dat...
spaarvarken met computermuis
  29 okt '14

Tips voor meer donaties via uw website

Geef webbezoekers direct antwoord op hun brandende vragen. Zorg voor een rimpelloos proces om online te doneren. Duidelijke taal en heldere beelden op uw site openen de portemonnees.
Google-logo
  28 okt '14

Hoger scoren in Google

Wilt u hoger scoren in Google? Zorg dat zoekmachines uw website goed kunnen vinden. 9 tips waarmee u direct aan de slag kunt.
Cadeau
  27 okt '14

6 manieren om uw leden te verleiden

Hoe verleidt u mensen om lid, vrijwilliger of donateur te worden - om hun kostbare tijd of geld te steken in uw patiëntenorganisatie? Argumenten zijn belangrijk – maar mensen beslissen vooral op gevoel.
PC scherm in de wolken
  27 okt '14

Geld en tijd besparen met het virtueel kantoor

Ontdek hoe organisaties kosten en tijd besparen met het virtueel kantoor. Hoe zij documenten opslaan en delen, e-mailen en kantoortoepassingen gebruiken in een beveiligde omgeving op internet. Zonder software, zonder gebruikskosten.

Bohob

Op de hoogte blijven?

Altijd het laatste nieuws