Nieuws artikel categorieën:

Ufo's 'Klaar voor de toekomst'
   3 mrt '15

Beurs: Klaar voor de toekomst

Is uw organisatie klaar voor de toekomst? Kom naar de beurs ‘Klaar voor de toekomst’ voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties op maandag 20 april. We hebben enkele bijzondere gasten kunnen strikken.
Papierstapel
   2 mrt '15

Artikelen uitwisselen: delen is vermenigvuldigen

Uw ledenblad volschrijven. Vaak is het iedere uitgave weer een hele klus. Deel daarom uw algemene artikelen met andere patiënten- en gehandicaptenorganisaties. Zo vermenigvuldigt u de inhoud van elkaars bladen.
€ 50.000 voor uw onderzoeksproject
   2 mrt '15

€ 50.000 voor uw onderzoeksproject

ZonMw wil de samenwerking tussen patiënten(vertegenwoordigers) en onderzoekers stimuleren. Daarvoor is een prijs in het leven geroepen. Patiënten(vertegenwoordigers) en onderzoekers kunnen € 50.000 winnen met hun idee voor een medisch product.
Cursusaanbod 2015
   2 mrt '15

Cursusaanbod 2015

De cursusagenda voor de eerste helft van 2015 is weer helemaal gevuld. Met gouwe ouwe en een aantal nieuwe cursussen en bijeenkomsten. Bekijk de menukaart voor het nieuwe jaar en schrijf meteen in!
Verkeersbord werk in uitvoering
   2 mrt '15

Succesvol (voucher)projecten leiden

Een (voucher)project tot een goed einde brengen. Met gemak hobbels nemen. Hoe doe je dat? NPV en VKS leerden het in de cursus projectmanagement.
2 poppetjes samen voor hetzelfde doel
  20 feb '15

'Vaardig in zelfzorg' geeft patiënt grip op aandoening

Omgaan met je aandoening, je leven weer op de rails krijgen. Daar heb je vaardigheden voor nodig. Zoals het kunnen hanteren van stress. Maar ook informatie vergaren die aansluit bij je persoonlijke omstandigheden. Resultaat van een voucherproject.
logo participatiekompas
  18 feb '15

Patiëntenparticipatie bij kwaliteitsprojecten

Op de website Participatiekompas.nl vindt u voorbeelden van patiëntenparticipatie bij kwaliteitsprojecten. Lees hoe patiëntenorganisaties het aanpakken en welke handvatten er zijn. Zo hoeft u niet zelf het wiel uit te vinden.
Haal meer uit fondsenwerving met sociale media
  10 feb '15

Haal meer uit fondsenwerving met sociale media

Fondsenwerving ondersteunen met sociale media werkt. Een actie met inzet van sociale media levert veel meer op dan zonder. Lees de ervaring Schildklier Organisatie Nederland (SON).
logo PGOsupport
   9 feb '15

Vacature: lid Raad van Toezicht PGOsupport

Per 1 juli 2015 zoekt PGOsupport een lid voor de Raad van Toezicht.
vinkje
   9 feb '15

Patiëntenorganisaties toetsen kwaliteit

Steeds meer patiëntenorganisaties toetsen de zorg op aspecten die voor hun achterban belangrijk zijn. Dat resulteert in keurmerken, patiëntenwijzers, vinkjes of andere instrumenten die duidelijk maken waar goede zorg verleend wordt. Welke...

Bohob

Op de hoogte blijven?

Altijd het laatste nieuws