Nieuws artikel categorieën:

spaarvarken met computermuis
  29 okt '14

5 tips voor meer donaties via uw website

Geef webbezoekers direct antwoord op hun brandende vragen. Zorg voor een rimpelloos proces om online te doneren. Duidelijke taal en heldere beelden op uw site openen de portemonnees.
Google-logo
  28 okt '14

9 tips om hoger te scoren in Google

Wilt u hoger scoren in Google? Zorg dat zoekmachines uw website goed kunnen vinden. 9 tips waarmee u direct aan de slag kunt.
PC scherm in de wolken
  27 okt '14

Geld en tijd besparen met het virtueel kantoor

Ontdek hoe organisaties kosten en tijd besparen met het virtueel kantoor. Hoe zij documenten opslaan en delen, e-mailen en kantoortoepassingen gebruiken in een beveiligde omgeving op internet. Zonder software, zonder gebruikskosten.
PGOsupport brengt vacaturevraag en -aanbod bij elkaar
  21 okt '14

PGOsupport brengt vacaturevraag en -aanbod bij elkaar

Zoekt u gekwalificeerde medewerkers voor uw project? Plaats uw vacature in de LinkedIngroep van PGOsupport!
videominiatuur 20.000 vrijwilligers PGO
  17 okt '14

Video helpt om vrijwilligers te werven

Bijna 1.500 keer is het filmpje 'Trots op de sector' over de patiënten- en gehandicaptensector al online bekeken. PGOsupport krijgt veel positieve reacties. Het filmpje is prima bruikbaar om vrijwilligers en leden te werven. De organisaties...
vrouw met duim omhoog
  16 okt '14

Nominaties beste patiëntenblad 2014

De nominaties voor Het beste patiëntenblad 2014 zijn bekend. Uit 58 inzendingen heeft de jury 6 bladen van patiëntenorganisaties genomineerd. Op 6 november worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst voor alle...
PGOsupport
   9 okt '14

Vacature coördinator scholing

PGOsupport zoekt met ingang van 1 januari 2015 een coördinator scholing voor 28 uur per week.
Logo is openslaand boek
   7 okt '14

Nieuwe (web)app versterkt arbeidspositie

Slechts 30% van de mensen met een chronische aandoening heeft een betaalde baan. Dat is natuurlijk veel te weinig. De arbeidsparticipatietool neemt vooroordelen en onbekendheid bij werkgevers weg. En geeft informatie aan mensen met een chronische...
vrouw kijkt naar 2 halfvolle glazen water
  30 sep '14

Meer met minder?

Efficiënt omgaan met beperkte middelen: voor de meeste patiënten- en gehandicaptenorganisaties de dagelijkse werkelijkheid. De inkomsten zijn in de afgelopen jaren immers flink teruggelopen. Heeft u uw draai gevonden in het huidige subsidieregime?...
Stapel boeken
  30 sep '14

Cursusaanbod najaar 2014

PGOsupport heeft weer nieuwe cursussen en bijeenkomsten op het programma staan. Bekijk de menukaart voor het najaar, inclusief een voorproefje van het aanbod voor 2015.
Hersenletselorganisaties: van samenwerking naar fusie
  29 sep '14

Hersenletselorganisaties: van samenwerking naar fusie

3 Patiëntenorganisaties fuseren. Voortaan is hersenletsel het adres voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Dat brengt duidelijkheid, gebundelde kracht en efficiency. Directeur Monique Lindhout vertelt over de voetangels en klemmen.
4 knoppen met vraagteken, vinkje etc
  25 sep '14

Ontdek de struikelblokken in uw website

Leer hoe u struikelblokken opspoort in uw website. Test hem bij gebruikers. U kunt dat eenvoudig zelf. U ziet met eigen ogen hoe mensen uw website gebruiken. En wat er beter kan.
uncle sam
  23 sep '14

9 tips om vrijwilligers aan te trekken

Hoe verleidt u mensen om vrijwilliger te worden en hun kostbare tijd in uw organisatie te steken? 9 tips voor het succesvol aantrekken van vrijwilligers.
kompas
  16 sep '14

Help mee het Participatiekompas te verbeteren

De website www.participatiekompas.nl is een vindplaats van kennis en praktijkervaringen voor patiënten, onderzoekers, beleidsmakers én zorgverleners. Hij bevat informatie over patiënten- en cliëntenparticipatie bij onderzoek, beleid en kwaliteit:...
vrouw met microfoon
  16 sep '14

Hoe (veer)krachtig is uw organisatie? Doe de quiz!

Doe de test en ontdek de kracht van uw organisatie. Hulpmiddel bij de discussie over koers en acties voor de toekomst. Een luchtige quiz met een serieuze ondertoon.
stopborden
  11 sep '14

Fuseren of opheffen?

De patiëntenbeweging is de afgelopen jaren hard getroffen door bezuinigingen. PGOsupport ondersteunt met raad en daad. Soms blijkt opheffen van de organisatie nog de enige mogelijkheid. Een stappenplan voor een zorgvuldige aanpak vindt u nu in de...
meisje met laptop
   9 sep '14

6 tips voor een betere website

Krijg meer bezoekers op uw website die makkelijker vinden wat ze zoeken. Kleine aanpassingen leiden vaak tot grote verbeteringen. PGOsupport verzamelt wat werkt op het web.
poppetje dat in boeken zit te studeren
   2 sep '14

Cursusaanbod patiëntenparticipatie

Invloed uitoefenen op wetenschappelijk onderzoek of op de kwaliteit van zorg is een belangrijke taak van patiënten- en gehandicaptenorganisaties. Dat vraagt specifieke kennis en persoonlijke vaardigheden. Het cursusaanbod van PGOsupport biedt op...
Man aan laptop toont cadeautje
   1 sep '14

Leden binden met digitaal welkomsttraject

Nieuwe leden en donateurs verdienen een warm welkom. Daarmee vergroot u de binding met uw organisatie. De juiste boodschap op het juiste moment is daarbij essentieel. Met een digitaal welkomsttraject regelt u dat makkelijk en effectief.
Pijl treft doel
   1 sep '14

Olijf werft succesvol vrijwilligers

Stichting Olijf werft 25 vrijwilligers in korte tijd. Kristel Hoogwout vertelt hoe het netwerk van vrouwen met gynaecologische kanker dat voor elkaar krijgt.

Bohob

Op de hoogte blijven?

Altijd het laatste nieuws